Trähuskarnevalen – Puutalokarnevaali

La 5.8. klo 10-18 Peippolassa, Tuusulan Rantatie 32 E

Trähus Karnevalen eli Puutalokarnevaali on kaikille puurakentamisesta, kunnostamisesta ja terveellisestä asumisesta kiinnostuneille suunnattu kesäinen tapahtuma Tuusulanjärven rannalla lauantaina 5.8. klo 10-18 (Rantatie 32, Tuusula)

 

Perinnetalo Peippolan puutarhamiljööhön sijoittuva karnevaali tuo yhteen entisöintialan mestareita, luovia suunnittelijoita, käsityöläisiä ja pientalojen asukkaita. Kestävästä kehityksestä ja rakentamisen uusista tuulista käydään keskusteluja perinnemestari Leif Slotten ja arkkitehtien Lars-Erik Mattilan sekä Pekka Saatsin alustuksella. Keskustelut klo 12, 14 ja 16.

 

Piha-alueelle sijoittuvat työpajat, työnäytökset ja neuvonta toimivat non-stop periaatteella läpi päivän. Lapsiperheille järjestettävät perinneleikit ja kilpailut viihdyttävät myös perheen pienimpiä.

 

Hortonomit Eija Keski-Korpela ja Hannu Roos ovat paikalla klo 10-12. Rakennetaan mm. komposti. Eija ja Hannu vastaavat mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin puutarhasuunnittelusta, -hoidosta ja viljelystä.

 

Ruokapuolella tarjolla on luomu- ja lähiruokaa sekä oman keittiön leivonnaisia. Ranskalainen huippukokki Mathias Perini on Puutalokarnevaali -tapahtuman virallinen kesäkeittiömestari. Mathiaksen luomulounas tarjolla klo 12-15. Kahvila Herkku Serkku avoinna koko tapahtuman ajan.

 

Tapahtumassa on myös ainutlaatuinen tilaisuus soutaa kirkkoveneellä Halosenniemeen! Paluumatkan voi myös tehdä kävellen ja samalla poiketa Lotta Svärdin museossa, Aleksis Kiven kuolinmökissä ja Erkkolassa. Museot auki klo 11-18. Lähdöt: Peippolan ranta klo 12 / 13.30 / 15 – Halosenniemi klo 13 / 14.30 / 16 – paikat ilmoittautumisjärjestyksessä paikan päällä.

 

Karnevaaleilla mm. mukana:

Perinnemestari Leif Slotte / Trähus

Arkkitehti Pekka Saatsi / Saatsi Arkkitehdit

Taidehistoriotsija Pia Kuurma / Domus Classica

Arkkitehti Lars-Erik Mattila / Livady

Soili & Stefan Englund / Plektra Trading

Sixten Witick / Parkettiliike Witick

Sisustusarkkitehti Hanni Koroma

Kaluste-entisöijä Runar Hagen

Saaren hirsitalot / Raimo ja Ville Saari

Hortonomit Eija Keski-Korpela ja Hannu Roos

Vesa Virtanen / Roseborg

Blåkläder / VTR Workwear Center

Huippukokki Mathias Perini

Kahvila Herkkuserkku

Kanteleensoittaja Anni Varhe

Trähus Ab:n tiimi

 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Parkkipaikka Aleksis Kiven kujalla. Tervetuloa!

 

 

11.7.2017
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone


Thomas Noreila, Founder, CEO
thomas.noreila@trahus.fi
+358 40 705 1572

Ota yhteyttä