Plektra Trading haluaa edistää kestävää ja terveellistä rakentamista

Plektra Tradingin vetäjä Stefan Englund viettää heinäkuun helteitä kotonaan Porvoossa, kaivinkoneen puikoissa. Yrittäjäpariskunta on päättänyt laajentaa rintamamiestaloaan ja tontilta on kaadettu kaksi isoa kuusta. Puutaloasukkaina Stefan ja Soili allekirjoittavat Trä Groupin arvot – kestävä ja terveellinen puutalorakentaminen on heillekin sydämen asia.

Soili Englund näyttää Speedheaterin toimintaa.

Speedheaterin avulla maalinpoisto on turvallista ja nopeaa

Stefanin ja Soilin yritys Plektra Trading esitteli maahantuomaansa Speedheateria myös viime vuoden Trähus Karnevalenissa. Tuusulan Puutalokarnevaali on mukavan rento ja maanläheinen tapahtuma, johon yrittäjät tulevat mielellään mukaan tänäkin vuonna neuvomaan Speedheaterin käyttöä. Stefan kokee tärkeäksi neuvoa ihmisiä turvalliseen työskentelyyn vanhan kunnostuksessa – maalinpoistossa ei ole sijaa kuumailmapuhaltimille. Voi olla, että mukaan lähtee myös sama sorvi, jolla Stefan sorvasi kyniä viime vuonna.

Plektra Trading
Ikkunan kunnostusta viime vuoden Puutalokarnevaalissa

Plektra Tradingin vahvuus on palvelu

Soili on alunperin sairaanhoitaja ja Stefan elektroniikkainsinööri. He ovat luotsanneet Plektra Tradingia yli 11 vuotta, mutta pitkäikäinen yritys on perustettu jo 1994. Konseptiin kuuluu oleellisesti neuvonta, ja harva joutuu lähtemään pois apua saamatta. Kivijalkakaupan vahvuus onkin palvelu. Valikoimista löytyy kaikki tarvittava puutalon rakentamiseen, rungon pystytyksestä viimeistelyyn.

 

Plektra Trading on puuntyöstäjän ihmemaa. Soili ja Stefan Englundin 11,5 vuotta luotsaama yritys on perustettu jo 1994. Kivijalkamyymälä palvelee Taka-Töölössä ja verkkokauppa myös niitä asiakkaita, jotka eivät pääse asioimaan Helsinkiin. Plektra Trading on erikoistunut puutyöhön käytettävien laatutyökalujen ja -koneiden maahantuontiin ja myyntiin. 
20.7.2018
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone


Jukka Mähönen, restaurointimestari
jukka.mahonen@trahus.fi
+358 40 844 8087

Taru Vihne, asiakaskoordinaattori
taru.vihne@trahus.fi
+358 40 585 2220

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Tilaa TRÄ-uutiskirje

Haluatko kuulla lisää vanhoista taloista, perinteisistä rakennusmenetelmistä ja kestävästä asumisesta?

Tietosuojaseloste