Trähuskarnevalen – Puutalokarnevaali

Kaikille puurakentamisesta, kunnostamisesta ja terveellisestä asumisesta kiinnostuneille suunnattu kesätapahtuma

la 4.8. perinnetalo Peippolassa, Tuusulan Rantatie 32 E

 

OHJELMA JA AIKATAULU TARKENTUVAT KEVÄÄN AIKANA!

 

Idyllisen perinnetalo Peippolan puutarhamiljööhön sijoittuva karnevaali tuo yhteen entisöintialan mestareita, luovia suunnittelijoita, käsityöläisiä, pientalojen asukkaita ja kaikkia tervellisestä asumisesta kiinnostuneita.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna ja silloin ohjelmassa oli mm. työpajoja ja työnäytöksiä, keskusteluja kestävästä kehityksestä ja rakentamisen uusista tuulista, hortonomien neuvontaa, perinneleikkejä ja kilpailuja lapsille, luomu- ja lähiruokaa sekä oman keittiön leivonnaisia ranskalaisen huippukokki Mathias Perinin johdolla sekä kirkkovenesoutu taidemaalari Pekka Halosen ateljeekoti Halosenniemeen.

Tule viettämään leppoisaa kesäpäivää kauniiseen ympäristöön! Tuusulanjärven ympäristössä on myös monia muita mielenkiintoisia käyntikohteita, joista löytyy lisää tietoa täältä: https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=7177

 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Parkkipaikka Aleksis Kiven kujalla. Tervetuloa!

 

 

11.7.2017
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone


Thomas Noreila, Founder, CEO
thomas.noreila@trahus.fi
+358 40 705 1572

Ota yhteyttä